pinglans

en vanlig onsdag

En helt vanlig onsdag liggandes slö och ensam i sängen. vrider blicken bort från skärmen och får syn på skyskrapan till läxor som ropar på mig med hotfulla meningar - deadline fredag, franska uppsats, psykologi & historia prov. jag orkar inte, inte idag. Istället gör jag allt utom det, lägger chokladmask & målar leopard mönster på naglarna. tråkigaste dagen på länge må jag säga.


Tomten kom föresten med en tidig julklapp idag från nelly, en avbetalnings klänning. För fylla 18 kom med några bonusar med andra ord klarna avbetalning, ett sätta att shop til you drop eller hamnar hos kronofogden som kommer förmodligen bli min död rent ekonomiskt. Men hur kul är det inte att klicka hem saker för att sen betala 5 kronor i månaden. awsome.

2010-12-09 @ 00:08:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


edit Hang with me 2 exposed

Nu har även denna veckan nått sitt slut på tårdrypande och fnittriga bubbelgumms ögonblick.
Men ett slut betyder även en ny början på något nytt. Mina dagar kommer nu ni läsa om, från alla håll och kanter. Detta kommer antingen bli ett misstag från min sida och ses som ett fataltnederlag. Men stig in till min bubbla för jag lever på gränsen till farlig ironi kära trubadurer.
2010-12-06 @ 00:41:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0