pinglans

Malmö city

De finns dagar då endast en tågresa långt bort från verkligheten kan rädda min själ. Att kunna åka till en annan stad och andas in genom en ny människa och bläddra bland nya & gamla böcker och inte känna någon själ. Det är mitt sätt att fly från verkligheten, flykt staden har inte vanligtvis inte samma ort men kan säga Malmö ligger mig varmt om  hjärtat. Med sina små konstiga fik, med sin dialekt och alla materiella ting.

- 23/9 2010

Godnatt.

 

2010-09-30 @ 23:13:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nothing but love

Verkligen varit en toppen dag med tjejerna.
Vi hade skolfoto idag också och gissa vem som vågade vara med? jo jag, kände mig lite duktig efter det faktiskt. Inte den direkt som gillar att vara med på foton. Senare intog vi briggen allihop, jag valde då att smutta på en chailatte ett måste enligt mig!

P.s missa inte KUNGAR AV TYLÖSAND IKVÄLL2010-09-29 @ 21:38:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag, great day

Det sägs att gamla mönster är bland det svåraste att bryta.
Ni har alla läst om mitt nya mantra, hello hälsosam. Jo det flög åt skogen lika snabbt som ett papper flygsplan. Lunchade idag med favorit tjejerna ute och fick uppleva ost fylldakanter och att min mun fattade eld av såsen. Bokstavligt talat. Beklagligt nog klara jag inte av någon stark mat, jag liksom fattar eld och känner en panik växa efter något svalkande. Senare röjde vi stan och stannade igen för en snabb fika på briggen. Love håltimme! Och för ett tagsen drog jag ut mamma med för lite höstnytt i garderoben.
2010-09-28 @ 19:49:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En semptember natt med ingen sömn.

2 hjärtan som slår slag för varje andetag som tas.
2 själar som lever i olika världar.
Men ikväll delar olika säng och täckte.
Hjärtklappningar från en högmodig själ och den andra med helt andra idéer om vad dessa 2 själar ska avsluta en september natt. Hjärtemod från själen uppstår i form av definition av vad de 2 innebär. En besvikelsen i han som ligger bredvid visas sig i ansiktet och jag känner det i mig också. Känslan av ett avstånd välla fram snabbare än x2000 mellan oss. Hjärtemodet får inte den önskade effekten och min själ känns skadad, brusten. Hjärna och hjärta samarbetar och lagar min själ. Men nu låg en brusten själ bredvid mig. Jag la mig på hans axel och gav han mina läppar den september natten för jag var hans Bamseplåster som lagade hans krossade själ.
Nu vet jag, olika själar och hjärtan funkar som parallella linjer, de möts aldrig på samma tåg.

2010-09-28 @ 01:01:25 Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()


Men den 43:e gången kom jag på det

"Hon doftar prada .

Underklädes-set som kostar mer än alla hans skjortor tillsammans. Stay-ups man vet kommer gå sönder innan kvällen är slut. Parfym som doftar likt den sköraste sommarnatten. Vald med omsorg. Läppstift som skriker kyss mig och ögonskugga som viskar se mig. Lösögonfransar som gör det extra enkelt att blinka sött. En sexig fodralklänning för samma pris som man hade kunnat mätta hundratals barn för.
Förhoppningar. Förväntningar. Nyfikenhet. Spänning. Önskan.
Anledningar.
Svaren på frågan varför.
Snälla se mig.

Forni."

2010-09-26 @ 03:29:49 Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att fatta beslut just eftersom du hela tiden ändrar dig. En påverka från Vågens tecken gör att du har extra svårt att bestämma dig just nu. Ta dagen som den kommer så går allt lättare.


Hmm, vad ska man tro om dagens horoskop?

2010-09-25 @ 07:44:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I am a material girl living in a material world

Idag har jag spenderat dagen i Kristianstad och gått dess gator med världens finaste sällskap. Gjort av med pengar som jag egentligen inte har och fått i mig en kebab tallrik. Ingen bra kombination, i know. Där kraschade mitt mantra om hälsosam inriktning och min plånbok lider värre än de svältande barnen i Afrika, jag har inte ens en liten gammal överbliven 50-öring kvar..
Hur och när ska jag lära mig och spara när mina ha begär överstiger Frankrikes BMP? Nja antar att allt har sin tid och plats för mig också en materialist som jag.


2010-09-24 @ 23:34:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slumra sött

Min klocka är för mycket och jag ska snart slumra in och stiga in i jonblunds värld.
Men innan jag har hamnar där ska Heathecliff få berör mig i Svindlande höjder
Godnatt
2010-09-23 @ 00:18:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dunka mig gul och blå

What a night is all I can say! Ni vet när man hör gamla låtar som väcker minnen då man kände att i can conquer the world and nothing's going to stop me. Nej inte så långt baktill Edit Piaf och liknade sångfåglar utan små gummi grodor tider. Nog om det, måste bara berätta om mitt nya motiva kort som mamma köpte idag till mig. Med detta vill jag komma till, ännu ett steg i rätt rikning. Att tänka hälsosamt är mitt nya mantra. Sen var mamma ännu gulligare och förlängde min prenumeration på ELLE. cant live with out it.

2010-09-22 @ 00:24:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag, nothing more

En lektion idag, design. Slappt var det, mycket slappt.
Sen vidare på möte. När de kalset var över traskade jag hem och nu sitter jag och väntar på mamma ska bli klar.
Känns slappt likt min flanell skjorta, mycket slappt.

2010-09-21 @ 13:03:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The world's greatest feeling

När jag ser denna vackra bilden på Carolina Gynning sprids ett lycko rus i min kropp. Det är inte alls många som får uppleva riktig lycka och få känna att den lever i en. För några somrar sen hände det mig. Vi var i Bulgarien på semester och jag anmälde mig till att rida varje dag 3 timmar om dagen i naturen. Så höll jag på i en vecka, och jag ångrar inget!
Jag satt på en stor skimmel, en av de vackraste hästarna jag skådat. Vi var ute och red på ett vetefält. Ingen teknik eller människa förutom vi fanns inom synhåll. Solen sken med sin prakt och svetten klibbade. Hon börjar trava och sen över gick hon i galopp över fältet. Hovarna slog mot marken, med en svalkande vind i ansiktet flög vi på fältet.
Jag kände mitt hjärta slå likt hästen hjärta, frihet mitt ute på ett vetefält. Vi blev ett, jag och hästen. Känslan att bli ett med en stort djur, lycka är det enda som beskriver detta minne.
På fredag sitter jag i sadeln igen.2010-09-20 @ 20:04:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bridget jones with the girls
Nästan hela dagen har jag varit på handledar kurs med familjen, så jag ska kunna sitta bakom ratten och köra lite på vägarna. Men nu är de tråkigaste timmarna över och jag laddar för en bridget jones sleep over night a la jossan med hjärtegullen. Vem vet Hugh Hefner kanske svänger inom?2010-09-19 @ 16:25:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hans fina hollywood replikerJag och Brad är nu inne på dag två och hans fina hollywood repliker smeker mitt hjärta fortfarande.
Snart slumrar vi väl båda in, sista natten för nu. Imorgon blir de jossanplace all night long.
Godnatt för nu.
2010-09-19 @ 00:33:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Käftsmäll rakt in i hjärtat

Det är få människor som känner mig här i världen, som jag har tillåtit och öppnat dörren till och fått stigit in i mitt hjärta. Alla, vi känner till världen, alla gör sitt bästa för att världen där ute är grym med sina förutfattade meningar och sina hårda kanter som kan visas sig som en bov ibland. Boven som stiger in och slår sönder och tar med sig allt vackert och lämnar en rånad och blottad.
Alla är vi olika, ingen den andra lik. Därför kommer boven i olika skepnader  i besvikelser, respektlös, hjärtskärande ögonblick  och de värsta boven gör lämnar en med en totalt trasig dörr. Om ni har upplevt boven vet ni hur det känns. Känslan är som en käftsmäll rakt in i hjärtat. Men sen har jag lärt mig att man kommer längre om man vågar låta andra stiga in och berätta varför just den tavlan hänger lite snett. För då kan dem hjälpa en och hänga den rätt, metaforisk. Not every one comes to injure you, know!
Men att ha ett öppet hjärta kommer alltid på ont och gott. Så ni tough hearted people smält era hjärta, gör något! stoppa in det i mikron eller låt någon smälta det åt dig.

2010-09-18 @ 18:11:59 Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brad Pitt is with me to night


Brad Pitt Vogue 1997

Ute blåser hösten upp i regn och rusk men vad gör det.
När jag och min kära Brad ska ha filmmys den gråa fredagen tillsammans i egyptiska bomulls lakan.
Det känns som en fredag för längesedan, Brad och jag.
Hans repliker som håller mig sällskap och varm igenom stormen ute som för längesedan.
De dagar jag trodde var passe mellan oss kommer alltid väckas när jag trycker på play, och dina ord som smeker mitt hjärta spelas upp igen.
Nej, nu ropar han på mej måste kila, hoppas ni får en lika bra fredag som jag och min Brad.
2010-09-17 @ 21:03:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagar jag minns, min egna Håkan Hellström

Jag har hört att du träffat nån
Jag har hört att hon är allt jag inte var
Och jag är rädd för att be och jag är rädd för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag är rädd för att säga att jag vill bli din
Men jag föll för dig vilket jag inte räknade med
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det

Det var en gång, det var en fest
Och jag gick med nån för han påminde om dig
Men sen kom gryningen, jag reste mig, gick ut genom dörren
Och jag gick genom den tidiga morgonen
Den rena, tidiga morgonen

Och jag visste inte varför jag gjorde så
Åh, jag visste inte varför
Jag har hört att du träffat nån
Och den här gången är du riktigt säker.

11 september 2010.
2010-09-16 @ 20:13:00 Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()


Proper educationIdag körde vi fyra oskyldiga tjejer på blåa skjortor och blodröda naglar för att piffa upp våran trista grå omgivning.
Alltså en stilren och enkel dag.
Au revoir mes amis, Française cri livres!2010-09-16 @ 17:31:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lady Gaga goes unsanitary.This might just be unsanitary
But it's soo Gaga style to go over the top
INSANE
I love it
2010-09-14 @ 19:02:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hang with me

Nu har även denna veckan nått sitt slut på tårdrypande och fnittriga bubbelgumms ögonblick.
Men ett slut betyder även en ny början på något nytt. Mina dagar kommer nu ni läsa om, från alla håll och kanter. Detta kommer antingen bli ett misstag från min sida och ses som ett fataltnederlag. Men stig in till min bubbla för jag lever på gränsen till farlig ironi kära trubadurer.
2010-09-13 @ 16:43:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0