pinglans

So true

Kunde inte skrivit det bättre!

"Igår låg jag och grubblade hela natten. Jag är inne i någon konstig känslokarusell för tillfället. Som jag hoppar av och på, ibland slänger jag mig av i farten, ibland åker jag två varv, även fast jag kände mig lite yr och förvirrad redan efter första. Jag måste säga att jag är för jävla dålig på känslor och ännu bedrövligare på att visa sådana känslor. Istället bygger jag upp en skyddsbarriär och försöker leta fel. Jag intalar mig själv att jag tröttnar, men egentligen är jag nog bara rädd.

Men jag vet ju om det, så för att utmana mig själv ska jag fasiken ta mig i kragen nu och kamma mig själv. Så här kan vi ju inte ha det."


Sommaren är snart här och då blir jag som ett barn med en aladin ask framför mej. Ska jag välja höstnought ikväll eller ta den vita chokladen? För många innebär att vara singel som att äta pannkakor utan socker. Väldigt torrt och smaklöst. Som en grå sommar dag, no fun.

Jag är mer raka motsatsen, ungefär ingen kväll/natt är den andra lik. Och det bästa som finns är att dansa och busa natten lång. ja, jag har en tendens att bli oanständig

2011-05-09 @ 23:22:37 Fuck Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0